jazzn duketown.jpg
W E L K O M

Welkom op onze website!


JazzN is een vocal group die graag mooie, a cappella vocal jazz arrangementen zingt. Alles van harde, jaren ’40 swing tot pop crossovers. De groep bestaat uit 10 leden die allemaal werken aan hun individuele zangkwaliteiten. Binnen de groep wordt veel aandacht besteed aan de prachtige harmonieën en akkoorden die vocal jazz interessant maken. De artistieke leiding is in handen van Annalisa Schmad, afgestudeerd o.a. onder Jesper Holm: Mr. Jazz himself. Ze daagt de groep uit o.a. in improvisatie.

 

Wij repeteren op woensdagavond in Babel / de Muzerije in de Hinthamerstraat 's-Hertogenbosch van 20.00 uur tot 22.00 uur.

Jan

18

20.00 uur, Easy Listening in 't Koetshuys,Noordeindseweg 102, Berkel Rodenrijs
Kaartverkoop: https://cultuuraanhetlint.nl/cultuur/18-januari-easy-listening-in-t-koetshuys-20-00-uur-kaarten-zijn-vanaf-nu-te-koop/

NOV

9

A P R

21

Zaterdag 21 april 2018

BALK festival Zuid / De Fendert zingt

Locatie: De Borgh te Zevenbergen

Overige informatie volgt later.

Tijdstip optreden: nog onbekend.

Kaartjes en meer informatie via: www.defendertzingt.nl

KijWWe gaan naar het Balk TOP festival op 9 november 2019. Voor ons een verrassing omdat we eerste reserve stonden. Super gaaf om naar het festival te gaan met de best vocal groups.k ier voor onze volledige concert agenda!

27 oktober 2019

We gaan naar Balk TOP! Blijkbaar stonden we eerste reserve. Super mooi dat we naar dit festival op 9 november mogen gaan.

06-07-2016

Helaas gaat onze dirigent Loes ons verlaten wegens nieuwe uitdagingen en drukte met haar studie. We gaan haar erg missen maar we willen ook door met onze vocalgroup en zijn dus op zoek gegaan naar een nieuwe dirigent! We hadden maar liefst keuze uit 5 dirigenten en na wikken en wegen en een democratisch besluit hebben wij gekozen voor de professionele en vooral erg ervaren Annalisa Schmad. 

Annalisa heeft jaren ervaring en is net cum laude afgestudeerd aan het Royal Academy of Music in Aalborg (Denemarken). Zij studeerde af onder Jim Daus Hjernoe, Peder Karlsson en Jesper Holm.

Wij verwachten dat Annalisa ons naar grote hoogte zal brengen en kijken dus erg uit naar de repetities vanaf september. 

 

22-05-2016

Het was spannend maar vooral supergaaf om te doen. Ons 'grote' concert onder begeleiding van een Combo en met choreografie! 

Op zondag waren wij om 12.00 uur in de Muzerije om de generale repetitie te doen en om de laatste pasjes van de choreografie goed door te nemen. Ook hebben we enkele nummers doorgespeeld met het combo.

Het concert zelf ging heel goed en het publiek was erg enthousiast.  We hadden maar liefst ca. 90 man publiek! 

Ook het combo werd erg goed ontvangen. Wij streven ernaar om de volgende keer weer met een combo op te treden.
De video's van het optreden zullen zo snel mogelijk op ons youtube kanaal, onze site en op facebook worden geplaatst! 

Ons volgende optreden is bij Den Bosch goes a capella. Meer informatie volgt. 

 

15-05-2016

Het optreden bij Jazz in Duketown was een succes. Voorafgaand konden wij inzingen bij de modewinkel van Ninke Peijs (www.ninke.nl), waarvoor onze dank!

Daarna was het om 15.00 uur tijd om naar het podium te gaan. Een aantal leden van big band JazzXprezz hebben ons begeleid zodat het optreden nog swingender werd. Het publiek reageerde erg enthousiast. Ook het interactieve 'canon' gedeelte met het publiek werd goed opgepakt! 

Al met al was het erg gaaf en bijzonder om op dit podium op te treden.

Volgend jaar weer!