top of page
N i e u w s

9 november 2019

JazzN neemt deel aan Balk TOP festival op 9 november. We starten als een van de eerste: 10:20 in de Flipse Zaal. De Doelen Rotterdam.

06-07-2016

Helaas gaat onze dirigent Loes ons verlaten wegens nieuwe uitdagen en drukte met haar studie. We gaan haar erg missen maar we willen ook door met onze vocalgroup en zijn dus op zoek gegaan naar een nieuwe dirigent! We hadden maar liefst keuze uit 5 dirigenten en na wikken en wegen en een democratisch besluit hebben wij gekozen voor de professionele en vooral erg ervaren Annalisa Schmad. 

Annalisa heeft jaren ervaring en is net cum laude afgestudeerd aan het Royal Academy of Music in Aalborg (Denemarken). Zij studeerde af onder Jim Daus Hjernoe, Peder Karlsson en Jesper Holm.

Wij verwachten dat Annalisa ons naar grote hoogte zal brengen en kijken dus erg uit naar de repetities vanaf september. 

 

22-05-2016

Het was spannend maar vooral supergaaf om te doen. Ons 'grote' concert onder begeleiding van een Combo en met choreografie! 

Op zondag waren wij om 12.00 uur in de Muzerije om de generale repetitie te doen en om de laatste pasjes van de choreografie goed door te nemen. Ook hebben we enkele nummers doorgespeeld met het combo.

Het concert zelf ging heel goed en het publiek was erg enthousiast.  We hadden maar liefst ca. 90 man publiek! 

Ook het combo werd erg goed ontvangen. Wij streven ernaar om de volgende keer weer met een combo op te treden.
De video's van het optreden zullen zo snel mogelijk op ons youtube kanaal, onze site en op facebook worden geplaatst! 

Ons volgende optreden is bij Den Bosch goes a capella. Meer informatie volgt. 

15-05-2016

Het optreden bij Jazz in Duketown was een succes. Voorafgaand konden wij inzingen bij de modewinkel van Ninke Peijs (www.ninke.nl), waarvoor onze dank!

Daarna was het om 15.00 uur tijd om naar het podium te gaan. Een aantal leden van big band JazzXprezz hebben ons begeleid zodat het optreden nog swingender werd. Het publiek reageerde erg enthousiast. Ook het interactieve 'canon' gedeelte met het publiek werd goed opgepakt! 

Al met al was het erg gaaf en bijzonder om op dit podium op te treden.

Volgend jaar weer! ​

 

25-02-2016

De repetities voor het voorjaarsconcert 22 mei a.s. zijn in volle gang! De locatie is gereserveerd en het Combo is vastgelegd.

Het beloofd een mooi optreden te worden met zowel nieuwe als oude nummers! Volg onze site en Facebook voor updates. Wij zullen u snel informeren over de kaart verkoop!

 

20-12-2015

Het optreden bij zowel de Rompertpassage als bij het Winterparadijs was weer erg leuk! Bij de Rompertpassage was het wel wat stiller maar dat mocht de pret niet drukken. 

Bij het Winterparadijs was het wel volle bak en wat hebben we genoten! We zijn zelfs even op camera gezet door het team van Joris' Kerstboom. 

 

25-07-2015

Deelname aan Den Bosch goes A Capella

 

Onze deelname aan Den Bosch goes A Capella is eindelijk bevestigd. Op zondag 27 september a.s. zullen wij 2 optredens gevens van 20 minuten. 

Om 11.00 uur start de dag. Om 12.15 uur mogen wij zingen in de kleine zaal en om 15.20 uur in de theaterzaal.

Wilt u komen kijken? Bestel dan kaarten bij Perron 3 (€ 10,50 per persoon). Kijk voor meer informatie op de site van Den Bosch goes A Capella.

 

21-04-2015

Voorjaarsconcert JazzN was een succes!

 

Afgelopen 30 maart hebben wij voor het eerst dit jaar weer een optreden verzorgd! Wat was het leuk en ook leerzaam. Het publiek was zeer enthousiast over onze prestaties! Kijk op onze fotopagina voor een impressie. Een filmpje van het optreden volgt zo spoedig mogelijk. 

Op naar het volgende concert! 

bottom of page